OM OSS

INNSPILLING

 

* Professional musikk studio for CD plate innspillinger, musikk produksjon for band og solo artister, reklame, video, film, radio og tv.

A Paulada

The Brazilian Crazy Beats Band

ARTISTFORMIDLING

 

* Booking for ditt arrangement !!!

Kontakt oss på RVQL- Productions and Communications.

Vi skal dekke ditt behov med høykvalitets-tjenester og produkter.

 

* Vi er spesialister i brasilianske og sør-amerikanske underholdningsprodukter.

Vi er et norsk firma spesialisert på brasilianske og sør-amerikanke underholdningsprodukter. Vi leverer til alt fra enkeltpersoner, til små og mellomstore bedrifter.

Det hele begynte i Oslo i 2010 da de brasilianske vokalistene Rafael Lemos, multiinstrumentalisten og låtskriveren møtte trommetronen og låtskriver Bruno Santos også fra Brasil. A Paulada ble dannet.

I 2011 begynte bandet å gi regelmessige konserter. Tidlig i 2013 ble gruppen komplett med inkluderingen av den norske bassisten Kim.

Inspirasjon til navnet, musikken og holdningen fant Chico dos Duendes og Rafael Lemos i flere kulturell bevegelse med utspring i sitt hjemland, Brasil. Disse bevegelsene kjempet for kulturell- og rasemessig likeverd.

Siden A Paulada (portugisisk) betyr Slag - spiller gruppen en musikalsk blanding ved å ta i seg elementer av rock, funk, ska, reggae, samba og folkemusikk spilt med brasiliansk og latinsk stil og sound – noe som resulterer i et unikt og vibrerende musikalsk uttrykk.

Live på scenen serverer A Paulada en variert rockemusikalsk og energisk opplevelse som publikum gang på gang setter stor pris på - men bandet kan også med inspirasjon gi intense og minneverdige akustiske fremførelser.

I 2011 opptrådte A Paulada blant annet på Cosmopolite i Oslo.

I begynnelsen av 2013 ble den brasilianske perkusjonisten Edson dos Santos og den Norske Perkusjonisten Anders med i bandet - og A Paulada er dermed beriket både menneskelig og med enda flere spennende musikalske uttrykk.

UTLEIE AV LYD OG LYSANLEGG

 

* Eksperter i utleie av lyd og lys.

Vi leier ut P.A. anlegg med lyd og lys til diverse arrangementer til alt fra enkeltpersoner, til små og mellomstore bedrifter.

 

* Vi skal dekke ditt behov med høykvalitets-tjenester og produkter.

 

ØVINGSLOKAL

 

* Øving for bandet ditt!!!

 

* Vi har et profesjonelt øvingslokale med svært bra utstyr og lydkvalitet for bandøving med mulighet for demoinnspilling.

BESØKSADRESSE: HAUSMANNSGT, 34

0182 OSLO NORGE

POST: SARPSBORGGATA, 2

0468 OSLO - NORWAY

ARB. TLF.: (+47) 23 62 56 76

MOB. TLF.: (+47) 94 22 06 86