OM OSS

Det hele begynte i Oslo i 2010 da de brasilianske vokalistene Rafael Lemos, multiinstrumentalisten og låtskriveren  møtte trommetronen og låtskriver Bruno Santos også fra Brasil. A Paulada ble dannet.


I 2011 begynte bandet å gi regelmessige konserter. Tidlig i 2013 ble gruppen komplett med inkluderingen av den norske bassisten Kim.

Inspirasjon til navnet, musikken og holdningen fant Rafael Lemos i flere kulturell bevegelse med utspring i sitt hjemland, Brasil.  Disse bevegelsene kjempet for kulturell- og rasemessig likeverd.


Siden A Paulada (portugisisk) betyr Slag - spiller gruppen en musikalsk  blanding ved å ta i seg elementer av rock, funk, ska, reggae, samba og folkemusikk  spilt med brasiliansk og latinsk stil og sound – noe som resulterer i et unikt og vibrerende musikalsk uttrykk.

Live på scenen serverer A Paulada en variert rockemusikalsk og energisk opplevelse som publikum gang på gang setter stor pris på - men bandet kan også med inspirasjon gi intense og minneverdige akustiske fremførelser.


I 2011 opptrådte A Paulada blant annet på Cosmopolite i Oslo.


I begynnelsen av 2013 ble den brasilianske perkusjonisten  Edson dos Santos og den Norske Perkusjonisten Anders med i bandet - og A Paulada er dermed beriket både menneskelig og med enda flere spennende musikalske uttrykk.

ARTISTFORMIDLING


* Booking for ditt arrangement !!!

Kontakt oss på RVQL- Productions and Communications.

Vi skal dekke ditt behov med høykvalitets-tjenester og produkter.


* Vi er spesialister i brasilianske og sør-amerikanske underholdningsprodukter.

Vi er et norsk firma spesialisert på brasilianske og sør-amerikanke underholdningsprodukter. Vi leverer til alt fra enkeltpersoner, til små og mellomstore bedrifter.

A Paulada

The Brazilian Crazy Beats Band

Plateselskapet, øvingslokal, innspillingsstudio, artistformidling, broadcast og podcast studio for live streaming av individuer eller private musikband, lyd visuell produksjon av videoklipper og private begiveheter for selskaper og individuer.


INNSPILLING


* Professional musikk studio for CD plate innspillinger, musikk produksjon for band og solo artister, reklame, video, film, radio og tv.

ØVINGSLOKAL


* Øving for bandet ditt!!!


* Vi  har et profesjonelt øvingslokale med svært  bra  utstyr  og lydkvalitet for bandøving med  mulighet for demoinnspilling og live streaming på internet.