OM OSS

RVQL- PRODUCTIONS AND COMMUNICATIONS:


PLATESELSKAPET, ØVINGSLOKAL, INNSPILLINGSSTUDIO, ARTISTFORMIDLING, UTLEIE AV LYD OG LYSANLEGG. 

RVQL- PRODUCTIONS AND COMMUNICATIONS:


PLATESELSKAPET, ØVINGSLOKAL, INNSPILLINGSSTUDIO, ARTISTFORMIDLING, UTLEIE AV LYD OG LYSANLEGG. 

TJENESTER

Det hele begynte i Oslo i 2010 da de brasilianske vokalistene Rafael Lemos, multiinstrumentalisten og låtskriveren  møtte trommetronen og låtskriver Bruno Santos også fra Brasil. A Paulada ble dannet.


I 2011 begynte bandet å gi regelmessige konserter. Tidlig i 2013 ble gruppen komplett med inkluderingen av den norske bassisten Kim.

Inspirasjon til navnet, musikken og holdningen fant Rafael Lemos i flere kulturell bevegelse med utspring i sitt hjemland, Brasil.  Disse bevegelsene kjempet for kulturell- og rasemessig likeverd.


Siden A Paulada (portugisisk) betyr Slag - spiller gruppen en musikalsk  blanding ved å ta i seg elementer av rock, funk, ska, reggae, samba og folkemusikk  spilt med brasiliansk og latinsk stil og sound – noe som resulterer i et unikt og vibrerende musikalsk uttrykk.

Live på scenen serverer A Paulada en variert rockemusikalsk og energisk opplevelse som publikum gang på gang setter stor pris på - men bandet kan også med inspirasjon gi intense og minneverdige akustiske fremførelser.


I 2011 opptrådte A Paulada blant annet på Cosmopolite i Oslo.


I begynnelsen av 2013 ble den brasilianske perkusjonisten  Edson dos Santos og den Norske Perkusjonisten Anders med i bandet - og A Paulada er dermed beriket både menneskelig og med enda flere spennende musikalske uttrykk.

ARTISTFORMIDLING


* Booking for ditt arrangement !!!

Kontakt oss på RVQL- Productions and Communications.

Vi skal dekke ditt behov med høykvalitets-tjenester og produkter.


* Vi er spesialister i brasilianske og sør-amerikanske underholdningsprodukter.

Vi er et norsk firma spesialisert på brasilianske og sør-amerikanke underholdningsprodukter. Vi leverer til alt fra enkeltpersoner, til små og mellomstore bedrifter.

A Paulada

The Brazilian Crazy Beats Band

UTLEIE AV LYD OG LYSANLEGG


* Eksperter i utleie av lyd og lys.

Vi leier ut P.A. anlegg med lyd og lys til diverse arrangementer til alt fra enkeltpersoner, til små og mellomstore bedrifter.


* Vi skal dekke ditt behov med høykvalitets-tjenester og produkter.


INNSPILLING


* Professional musikk studio for CD plate innspillinger, musikk produksjon for band og solo artister, reklame, video, film, radio og tv.

ØVINGSLOKAL


* Øving for bandet ditt!!!


* Vi  har et profesjonelt øvingslokale med svært  bra  utstyr  og lydkvalitet for bandøving med  mulighet for demoinnspilling.

BESØKSADRESSE: HAUSMANNSGT, 34

0182 OSLO NORGE

POST: SARPSBORGGATA, 2

0468         OSLO - NORWAY

ARB. TLF.:  (+47) 23 62 56 76

MOB. TLF.: (+47) 94 22 06 86